arkitektur

en konstform

Vår vision

Vi eftersträvar en hög kvalitet i vårt arbete, där detaljer och helhet ska samverka i strävan att nå lite längre än vad förutsättningarna medger. Vi har en drivkraft att förvalta ett modernistiskt arv och utveckla en nordisk samtidsarkitektur med en tydlig arkitektonisk ambition.

Varje uppdrag ska bäras av en enkel och tydlig idé. Det kan handla om en poetisk sammansättning av olika material eller samspelet mellan ljus och volym. Det kan vara att skapa rum för kommunikation mellan människor och hitta praktiska lösningar för daglig verksamhet. Det kan handla om att ibland sticka ut hakan och förverkliga en djärv vision. Och det handlar alltid om att nå ända fram.

Om Oss

Vi finns i Stockholm, men är verksamma i hela landet.

Spetskompetensen ligger inom områdena bostäder och inredning. Erfarenheterna inom dessa områden ger oss en gedigen kunskap om vilka strukturer som krävs för dagens och morgondagens boendeformer.

Flertalet av uppdragen innebär att skapa unika koncept och miljöer.

En läkare kan begrava sina misstag, men en arkitekt kan bara ge sina kunder möjlighet att plantera klätterväxter.”

Frank Lloyd Wright

Senaste Arkitektur

Arkitektur
Stefan Olsson

Trädgårdsarkitektur

Ett utkast på en trädgårdsplanering där trädgården blir terrasserad med stödmurar. Det byggs et växthus och en pergola.

Läs Mer »
Arkitektur
Stefan Olsson

Visualisering Bostadsområde

Nootan AB fick till uppdrag att rita upp och skapa representativa bilder till ett fastighetsbolag för ett nytt bostadsområde i Nyköping.

Läs Mer »
Arkitektur
Stefan Olsson

Uterum – “Fira” Stort mot bruten fasad.

Ritningar från Nootan AB – Fasadritningar från de väderstreck där utrymmet syns – Situationsplan med utrymmet inritat på tomten – Planritning Utgå från de husritningar som redan finns och rita in uterummet på dessa. Leverans – Fira Komplett uterum Limträstommen är i grundbehandlad gran och tänkt att monteras mot en husvägg. Stommens delar doppas i en färgtank för att få grundbehandlingen, nyansen blir då svag vit pigment. Läs mer

Läs Mer »

Produkter Arkitektur